Arczer Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Mianowicie mam problem z ww. kartą graficzną. Chodzi o to, że działa mi tak, jakby coś ją blokowało. W 3DMark'u 2001 SE mam 5300 pkt.(AMD Sempron 2400+, MSI KT880 Delta, 512 DDR 400) i wydaje mi się, że jak na taką konfigurację powinienem mieć więcej punktów. Oprócz tego przy testowaniu direct3d 7 (dxdiag) ten "sześcian" przycina (przy testowaniu direct3d 8 i 9 chodzi normalnie) - to też jest bardzo dziwne. Powiem jeszcze, że karta była testowana u kumpla i chodziła bez zarzutów (żadnych prolemów z direct3d 7) i miał ponad 6500 pkt. przy podobnej konfiguracji sprzętowej. Instalowałem sterowniki z dołączonej płyty i najnowsze z internetu i działo się to samo. Z góry dziękuje za szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 A czy pamietales zeby najpierw zainstalować ster do aGP a potem grafe dopiero?? Jeśli tak to prawdopodobnie AGP masz coś nie tak, więc przyjrzał bym sie dokladniej MoBo. Z inną kartą ja sprawdż. Bo w biosie pewno niec co dotyczu aGP nie zmienialeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczer Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Dzięki, problem rozwiązany. Topic closed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...