rabi_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Witam, wymieniłem płyte gł. na Abita IC7-G i teraz po instalacji sterowników Omegi(9500@9700) windows startuje az w pewnym momencie - czarny ekran, wszystko wyłaczone, pali sie tylko dioda od zasilania na obudowie. Co to moze byc? Czy ktoś mial podobny problem? Na normalnych sterach od ATi działa OK ale nie mam wtedy 9700 :( Pozdrawiam! ----------- PIV 3.0GHz, Abit IC7-G, 2x512 DDRAM, Radeon 9500@9700, WB800JB, Chieftec 420W, WinXP SP2 PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Mogłeś zamieścić swój problem w topiqu o R9500 :arrow: TU... A dlaczego tego nie zrobiłes... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ja tak miałem na moim GF4 Ti Prolinka. Działo sie tak na Abicie SA6. Problemu nie było gdy dostałem na jeden dzień Gf 4ti Palita Daytona. Po wsadezniu z powrotem mojego Gf problem był znów. Całkowicie ustopił gdy zmieniłem płyte gł, proca i ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 nie mato jak zapach punktow o poranku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 chlopcze jak chcesz miec 9700 to se wez bios z 9700 podkreci i masz 9700 legalnego a nei jakies omegi badziewie i zadnych problwmo nei masz chlopcze i potem catalyta bierzesz w obroty!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...