xange Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Witam. Mam następujący problem. Gdy gram w cs już po kilku sekundach gry komp i się zacina, ekran "zamarza" nic sie nie da zrobić nawet ctrl+alt+del nie działa. pozostaje tylko "twardy" reset. Podobno jest to od karty graficznej. Co mam zrobić żeby znów działalo. Z góry dzięki ECS K7S5A Sempron 2500 GeForce MX440 SE 256 SDRAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 jaki masz zasilacz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 jaki masz zasilacz :?: Taką konfigurację jak on podał to każda 300W pociągnie więc sądze, że nie tu problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 jaki masz zasilacz :?: Taką konfigurację jak on podał to każda 300W pociągnie więc sądze, że nie tu problem. mi coldenshit 250 celka 700mhz nie dal rady ciagnac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xange Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Msm zasilacz Codegen model 200XA. Pisze że 200W max. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zmień zasilacz bo ci nie wyrabia, a w każdej chwili może walnąć i pociągnąć za sobą reszte sprzętu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Msm zasilacz Codegen model 200XA. Pisze że 200W max.Zmień zasilacz bo komp za długo nie pochodzi.... :P A mocy to to ma ze 150w :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Oj pewnie jeszcze mniej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Msm zasilacz Codegen model 200XA. Pisze że 200W max. :? Nawet nie wiedziałem, że takie g.... się jeszcze produkuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xange Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ten mój zasil;acz ma ze 2 lata. Ale czy to może być powodem wieszania siękompa w grach??Do tej pory boło wszystko ok. W poniedziałek kupuję obudowę z zasilaczem, mobo i Pamięci:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Kup obudowe bez zasilacza (no chyba że buda chiefteca.. ) i dokup lepszy zasilacz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Wlasnie nie radze ci kupowac budy z zasilaczem - pozadna bedzie kosztowac jakies 400-500 zeta. Jak zasilacz to np. Chieftec 360W z aktywnym pfc za ok 190 zl lub tansze Medcomy. Dwoch moich znajomych ostatnio kupowalo nowe piece za niemale pieniadze (jeden 5 tysz drugi 3,5) i oba sa juz w serwisie z powodu zasialaczy. W sklepach wciskaja ludziom nieznajacym sie jakies budy z swiatelkiem na przodzie i z zasilaczem 360W Codegena ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...