Adam_TVS Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Witam. Bardzo drażni mnie pewna rzacz, a mianowicie to że przy ilości ramu jaką posiadam... wcale nie jest według mnie dobrze. Na przykład podczas pracy w Windowsie... dość często dysk jest używany choć według mnie nie powinno tak być. Albo HL2... po prostu czyta z dysku czasem, zacięcia są :| Czy to może oznaczać że pamięć jest uszkodzona czy jak? Wykrywa jako 1 GB. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Sprawdz ja memtestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Skoro są częste odwołania do twardziela to spróbuj pokombinować z ustawieniami pamięci wirtualnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 zmniesz plik wymiany, przy 1GB ramu możesz całkwicie wyłączyć pamięć jawną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 wylacz takze przywracanie systemu w narzedziach systemowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 zmniesz plik wymiany, przy 1GB ramu możesz całkwicie wyłączyć pamięć jawną a jaki dać plik wymiany?( pytam bo sam mam 1 GB ramu a standrdowo windows przydziela od 1500 MB do 3000 MB calkowite wyląnczanie pliku wymiany zmiejsza wydajność... jak znajde o tym to dam link bo teraz forum wywala mi jakieś SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_search_wordmatch.MYI' (errno: 145) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 gdy masz 1GB RAMU plik wymiany możesz wyłączyć (ale i tak zdołasz wyłączyć tylko ten jawny, bo ukryty zostaje), więc nie musisz się o nic obawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 wylacz takze przywracanie systemu w narzedziach systemowych.Dokładnie tak. Nie dość, że przywraca całe robactwo to jeszcze potrafi zamielić dyskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...