kosmo Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Witam Mam małą prośbę: czy ktoś mógłby mi pomóc odszyfrować oznaczenia na moim nowym procku? jego fotka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKE Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja rozszyfrowalem ze proc jest zabytkowy ;-D 1999r :-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 AX czyli Athlon XP; 2000 czyli 2000+(1660MHz) DMT3C to bedzie -D to jest chyba rodzaj budowy -M to jest napiecie 1,75V (S-1,5V, U-1,6V, P-1,7V, N-1,8V) -T (90C) to temperatura maksymalna (Q-60C, X-65C, R70C, Y-75C, S-95C) -liczba 3 oznacza ilosc pamieci podrecznej 256Kb (1-to64Kb, a 2- to 128Kb) -Ostatnia litera oznacza czestotliwosc magistrali systemowej A lub B to 200MHz a C to 266MHz. Czestotliwosc ta oznacza predkosc komunikacji z pamiecia DDR-RAM. AGOIA seria(dobra do krecenia) reszta liczb to tydzien produkcji i takie gupoty :D. Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Athlon XP 2000+ d-? M=1.75V t=90C 3=L2 cache 256Kbyte C=Max FSB- dla C wynosi 266MHz AGOIA-oczywiscie seria hmmmm Athlon XP2000+z 1999 roku? To albo mam zrabane wiadomości na temat oznaczeń, albo rzeczywiście zabytkowy proc 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Athlon XP 2000+ hmmmm Athlon XP2000+z 1999 roku? Byłem szybszy :lol: . To 1999R to nie kiedy zostal wyprodukowany, to co innego oznacza, tylko za cholere nie moge sobie przypomnieć. Na moim D850 tez jest napis 1999R, wiec to jest jakos powiazane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Athlon XP 2000+ hmmmm Athlon XP2000+z 1999 roku? Byłem szybszy :lol: . To 1999R to nie kiedy zostal wyprodukowany, to co innego oznacza, tylko za cholere nie moge sobie przypomnieć. Na moim D850 tez jest napis 1999R, wiec to jest jakos powiazane. Spoko, nie mialem zamiaru sie scigac. Jak zobaczyle posta, to jeszcze nie bylo odpowiedzi, po wyslaniu swojego byles juz Ty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Athlon XP 2000+ hmmmm Athlon XP2000+z 1999 roku? Byłem szybszy :lol: . To 1999R to nie kiedy zostal wyprodukowany, to co innego oznacza, tylko za cholere nie moge sobie przypomnieć. Na moim D850 tez jest napis 1999R, wiec to jest jakos powiazane. Spoko, nie mialem zamiaru sie scigac. Jak zobaczyle posta, to jeszcze nie bylo odpowiedzi, po wyslaniu swojego byles juz Ty :) Spoko :D. Luuuuuuz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Dzięki za wszyskie odpowiedzi. ps. moze ktoś wie co jeszcze oznacza ta cała reszta cyferek, bo jestem ciekawy kiedy i gdzie zostal wyprodukowany mój procek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jush gdzieś była mova o tym Athlonie XP w novej obudovie i o tej 'dzivnej' dacie. Ale to chyba tylko prototyp :?: Jednak oznaczenia są spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Na kazdym a xp jest 1999. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 tydzień temu kupiłem AthlonaXP 2200+, i też jest data 1999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Na kazdym a xp jest 1999. moze to jest rok wymyslenia Athlona i Durona :lol: nie bic, ja tylko strzelam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Na każdym AXP i starszych A oraz na wszystkich Duronach jest ta data. O ile sie nie myle jest to data zaprojektowania K7. Hmm...a może nie, już nie pamiętam ale gdzieś o tym czytałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...