Faranes Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Na serwerze sporkle www.sporkle.com jest gra piłkarzyki nazywana pegball www.pegball.com . Chwilowo serwer nie działa ale powinni szybko naprawić. Jak już zaczniecie grać, albo jak ktos w to gra to zapraszam na www.plp.faranes.glt.pl (trwają zapisy) to moja liga pega. Zapraszam rownież na www.lary.boo.pl jestem prowadzącym Serie B i na 90% mistrzem Serie A Ale kontynuując rownież jest www.lechsport.pl/forum gdzie jest liga pegball'a oraz puchar który ja prowadze i trwają zapisy. To bardzo fajna i wciągająca gra więc polecam wszystkim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ktoś tu łamie regulamin :lol: i tym kimś nie jestem ja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 On chyba nie lamie regulaminu... Z tego co mi wiadomo... A gierka jest spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 nie powinno to byc na GRY ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 No to go ktos zaraz przeniesie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 On chyba nie lamie regulaminu... Z tego co mi wiadomo... A gierka jest spoko :) ups :oops: w sumie fakt, coś źle zajarzyłem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...