Casidy666 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Chciałbym obniżyć napięcie na ramikach (mam 2.85) standardowo są one w granicach 2,7-2,9. Jak to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 A mam głupie pytanie.... Po co? Żeby nie grzały się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casidy666 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 No teżbo kupiłem 9500i nawet obrze chodiz tylko czasem artefakty są chce odmi.zyć napiżyć napięcie i częstotliwości z bsu żenby się nie spaliła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 No teżbo kupiłem 9500i nawet obrze chodiz tylko czasem artefakty są chce odmi.zyć napiżyć napięcie i częstotliwości z bsu żenby się nie spaliła :? to Ci nic nie da ! najlepiej takty obnizyc, jesli karta jest krecona :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casidy666 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 ale nawet jak tak to jak to zrobić (czy wykonać vmoda na pamięci z bardzo dużym rezystorem - ale poniżej wartości początkowej i tak sie chyba nie zejdzie wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 :idea: a nie lepiej i latwiej byloby poprawic chlodzenie w budzie ?? jak przyjdzie lato to jak znalazl poza tym prawdopodobnie poprawi to i problem artefaktow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casidy666 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Artefakty są bo pamiątki zostały przegrzane przez poprzedniego właściciela. A pytanie brzmiało jak zmniejszyć to napięcie a nie co zrobić by artefakty znikneły i mam nadzieje że wkońcu otrzymam na to pytanuie odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 duze radiatorki na pamieci zapodaj + obnizenie taktowania i powinno byc dobrze a czy da sie obnizyc napiecie to nie wiem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Jak chcesz obniżyć napiątko to robisz moda na odwrót, tzn normalne w celu podwyrzszenia jego wartości hebluje się potka od jakiejśtam nóżki do masy, żeby je obniżyć heblujesz do + zasilanka a nie do masy. Proste ;) musisz tylko znaleść napięcie wejściowe na mosfecie i tam się wpiąć z potem. Druga noga do rególatorka napięcia (prawdopodobnie pin o oznaczenu Vsen) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casidy666 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Karte kupiłem na allegro i podobno wyświetla te arty po tym jak założył vga silencera. W windowsie ich nie pokazuje alerjak tylko uruchomi się 3dmarka to sypie jak cholera cały czas. Czy jeśli zwięskze napięcie na memorki to możliwe że będą pracowały stabilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Jeżeli są niedovoltowane to możłiwe... Ale musisz się liczyć z tym że są na stałe uszkodzone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...