fipa Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Mam GF4Ti 4200@Ti4400 i jakie są najlepsze dętki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiur Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Najnowsze czyli 40.71 lub 40.72. Podobny temat już był poszukaj!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 popieram 40.xx lub 31.xx (u mnie nie ma wiekszej roznicy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 dobrze tez zainstalowac firmowe dentki np. ja mam od gainwarda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 "Kolego pewnych spraw nie mozemy przeginac"--taki text z Rejsu..Poszukaj w SZukaj Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 nie no bez przesady.... mówisz jednemu drgugi wyskoczy... najlepiej moim zdaniem 40.71 z drugiej strony - po cholere Ci geforce 4 przy durniu 1100????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 z drugiej strony - po cholere Ci geforce 4 przy durniu 1100?????Mi sie wydaje, ze po to aby bylo szybsze niz przy gf3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 40.72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...