kukifas Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Niedawno przeszedłem reinstalke windowsa i co za tym idzie ponowna instalacje wszystkich progsów/gier. W grę gram raptem jedna - counterstrike. Nie mogę jednak grac gdyż borykam się z bardzo dziwnym problem. Obojętnie czy gram w 1,6 czy w cs: source po paru minutach gry ekran gaśnie. Lampka na monitorze zaczyna mrugać tak samo, gdy komputer jest wyłączony a monitor włączony. Podejrzewałem, ze przyczyną tego może być wyłączona synchronizacja na mojej karcie graficznej - radeonie 9550, przez co starsze monitory głupieją. Jednak włączenie synchronizacji w opengl nic nie dało... Mogę spróbować przeinstalować steama, ale narazie mi się jakoś nie chce i nie mam czasu :P ps. Nie wiem czy to odpowiedni dział, jak coś to piszcie :D pozdr0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Po pierwsze: nieregulaminowy tytuł - zmień go. Po drugie: jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba. Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Ja też gram tylko w CS-a, ale nie spotkałem się z takim problemem. Weź (chociaż wątpie) w panelu sterowania w Opcje zasilania lub jak masz inny windows to w ustawienia energi i przełącz na nigdy. Jeżeli nie pomoze zobacz w innych grach czy tak samo sie dzieje jak tak to wgraj stery monitora. A ostatecznie kolejny formacik ^^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Sprawdz inne gry i benchmarki,jesli tam bedzie ok to nie wina sprzetu,tylko aplikacji.Jesli na wszystkim tak jest to wiesz co masz sprawdzic w biosie,to co charakterystyczne dla RADKOW,jesli to tez nie nie da,proponuje format Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Szklak napisał mi na priva (nie wiem czemu :P) CzĘść! Mi po formacie, w czasie pracy, wylaczal sie komputer, a powodem byly zle zainstalowane sterowniki od plyty glownej. Pamietaj, po formacie, zawsze pierwsze instaluj stery płyty głownej. Niedługo odzyskam mojego nfs u2, zobacze co się będzie działo. Nie podejrzewam, że to coś z zasilaczem, bo gdy nie gram komp chodzi normalnie, a zasilacz chyba zawsze pracuje tak samo. THX za pomoc, topic dajcie w klozet, a ja za jakiś czas poprosze adma żeby znów go otwarł (żeby nie snuć żadnych głupich podejrzeń) Ps. Na początku działo się jeszcze coś innego. Gra się normalnie zawieszała, obraz stawał, dźwięk i dyski chodziły normalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 U mnie komp restartowa sie kilka minut po przejsciu w tryb 3D,i po czesci wina zasilacza,bo wiadomo,w koncu karta na max.obciazeniu itp.. A po2.Nie podkrecales pamieci?Moje nonamy nie wytrzymywaly aplikacji 3d wiec musialem powrocic do standarowych ustawien ramow... Poza tym sprawdz np.na WOLFenstein:enemy Territory-250 mb,niewielki rozmiar i darmowe a pod tym katem swietnnie sprawdzisz kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Nic nie podkręcałem (chociaż miałem taki zamiar) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 jaki masz ten zasilacz,i sprawdz to cholerki na innych aplikacjach 3d... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Niedługo odzyskam mojego nfs u2... THX za pomoc, topic dajcie w klozet, a ja za jakiś czas poprosze adma żeby znów go otwarł (żeby nie snuć żadnych głupich podejrzeń)no comment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...