MysticTroloq Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Jak miałem windows 98 to sterowniki musiałem instalować z płytki i dzwięk w filmach dziasłał perfekcyjnie, ale odkąd mam XP to sterownik instaluje sie automatycznie i choć prubowałem instalować wszelkie sterowniki z płytki, z internetu ze strony Creativa to dzwięk w filmach trzeszczy. Co robić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Jak miałem windows 98 to sterowniki musiałem instalować z płytki i dzwięk w filmach dziasłał perfekcyjnie, ale odkąd mam XP to sterownik instaluje sie automatycznie i choć prubowałem instalować wszelkie sterowniki z płytki, z internetu ze strony Creativa to dzwięk w filmach trzeszczy. Co robić??? 1200850[/snapback] 1.Łatke do chipsetu intel/via/sis .... 2.Usuwasz karte dzwiekowa z menedzera urzadzen... i dopiero odpalasz setup od creativa. 3.Sciagnij inne sterowniki ... niekoniecznie ze strony creativa, a nejlepiej jakby byly bez setup'u, tylko w postaci ZIP'a do rozpakowania i recznej instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...