alien.ni Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Witam! Mam problem ze znalezieniem dobrego programu do tunera tv pod windowsa XP. Miałem już BorgaTV 2.52 ale on napisał że ma za mało pamięci (chociaż mam 512MB) mialem tez Borga Professional 2.1 ale on nie działa dobrze pod XP (popsul mi system),miałem MoreTV wszystko ok ale brak dzwieku, zainstalowalem do niego program Wilma ale nadal nic!!jedyny program który działa mi poprawnie to Borg Professional 1.1 ale w nim jest bardzo malo kanałów ;( Moze ktos zna jakis dobry program do Tunera TV pod Wina XP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Cytat Witam! Mam problem ze znalezieniem dobrego programu do tunera tv pod windowsa XP. Miałem już BorgaTV 2.52 ale on napisał że ma za mało pamięci (chociaż mam 512MB) mialem tez Borga Professional 2.1 ale on nie działa dobrze pod XP (popsul mi system),miałem MoreTV wszystko ok ale brak dzwieku, zainstalowalem do niego program Wilma ale nadal nic!!jedyny program który działa mi poprawnie to Borg Professional 1.1 ale w nim jest bardzo malo kanałów ;( Moze ktos zna jakis dobry program do Tunera TV pod Wina XP! Bo MoreTV trzeba odpowiednio skonfigurować - poszukaj wersji PL (chyba 3.52 lub 3.53 pl) i poczytaj HELP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Gomez Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Mi pod XP tez tunerek nie zabardzo chcial dobrze chodzic, a probowalem na kilku programach. Sproboj moze zainstalowac sobie FlyDS, dopiero na nim nie mialem zadnych bledow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien.ni Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 MoreTV nawet nie chce mi sei juz wlaczyc :( pisze ze mam usunac cos z rejestru, usuwam to i nic!! czekam na inne odpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Polecam DScaler. Używam właśnie tego do oglądania TV pod XP i nie miałem z nim problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...