PiPoL Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Witam. To pytanie tylko do posiadaczy LG FLATRON 775FT. Czy mógłby mi ktos podać ustawienia na monitorze (standardowe) bo mi się coś rozwaliło, i za cholere nie moge dojść jak to było, i mam beznadziejne kolory (to mało powiedziane i tak). Chodzi mi o RED, GREEN, BLUE oraz o kontrast. Z góry dzięki Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunfisch Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam. To pytanie tylko do posiadaczy LG FLATRON 775FT. Czy mógłby mi ktos podać ustawienia na monitorze (standardowe) bo mi się coś rozwaliło, i za cholere nie moge dojść jak to było, i mam beznadziejne kolory (to mało powiedziane i tak). Chodzi mi o RED, GREEN, BLUE oraz o kontrast. Z góry dzięki Pozdro 1202046[/snapback] 3-maj RED 83 , GREEN 81 , BLUE 82 kontrast.35 ma 87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...