dvd Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Właśnie sobie zainstalwoałem Linuxa Mandrake 10.1 ale podczas uruchamiania mam komunikat: INICOJONOWANIE INTERFEJSU eth0: Disabling IRQ #16 [NIEUDANE i nie potrafie skonfikurować neta :/. Pod XP wszytko chodzi cacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kels Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Po pierwsze zobacz czy laduje ci sie modul karty sieciowej i wklej tu co ci pokazuje dmesg a po drugie w jaki sposob sie lonczysz z netem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Właśnie sobie zainstalwoałem Linuxa Mandrake 10.1 ale podczas uruchamiania mam komunikat: INICOJONOWANIE INTERFEJSU eth0: Disabling IRQ #16 [NIEUDANE i nie potrafie skonfikurować neta :/. Pod XP wszytko chodzi cacy. 1202081[/snapback] Ja też mam to [nieudane] przy eth0. Ale internet jest od początku skonfigurowany przez instalator (czego nie potrafię powiedzieć o lanie) i po uruchomieniu systemu dziala! To w końcu nie wiem, czy udane, czy nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...