m4tti Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Witam... Wlansie mam zamiar zmienic pamiatki z obecnych kingmaxow 433 na twisterki.. Ma ktos takie zestawienie...abit ic7 plus 2x512 twistery 533..bo tu i owdzie widze ostrzezenia przed niekompatybilnoscia..moze ktos to potrwirdzic.. Twistery to chyba obecnie najtansze rozsadne pamieci do magistrali 250...chce to puscic synchronicznie z moim prescottem . Dzieki za wszelkie opinie. pzdr matti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Niestety nie polecam tego zestawienia. Mialem te pamieci Twistery 533 i max co udalo mi sie z nich wycisnac to bylo 500, oczywiscie na abicie ic7-g, same pamieci byly ok, zero bledow w memtescie gdy szly na 400 oraz 500, ale juz 510 sypalo bledami, a na 533 nie wstawaly wogole niezaleznie od napiecia i timingow. niestety albo twinmos sie popsul, albo nie jest kompatybilny... A te kingmaxy nie ida na 500? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Polecam A-daty zamiest tych Twisterow... ja tez mialem przykre doswiadczenia z "super" twisterami. Teraz mam A-daty Pc566 i sa wyrabane :)... (fsb 242 synchro i 266 asynchro na platformie z socket A) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...