Gość T0m3k87 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 MAm problem mam płyte Gigabyte "GA-8IE" i nie moge znaleźć wejścia pod irde A tu jest instrukcja z opisem http://europe.giga-byte.com/MotherBoard/Fi...anual_8ie_e.pdf Pmocy:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 MAm problem mam płyte Gigabyte "GA-8IE" i nie moge znaleźć wejścia pod irde A tu jest instrukcja z opisem 1202480[/snapback] Nie wiem jakim cudem, ale tego wejscia na tej plycie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 zawsze mozesz podpiac pod com'a lub usb polecam usb szybciej chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 zawsze mozesz podpiac pod com'a lub usb polecam usb szybciej chodzi. 1206281[/snapback] USB odradzam... za duzo 'problemow z tym bywa' ... a jak sie wysyla pliki po pare/dziesiąt KB ... to ta szybkosc jest niepotrzebna. "a pewnie chodzi o telefony komurkowe i inne ..... ciach!ly" Do Autora postu Szukaj dwukierunkowego adaptera IRDA na por szeregowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...