Pawio Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Czesc Uzywam winampa 2.81 i mam taki problem ze nie moge bez przerwan sluchac radia soutcaust.Prosze o pomoc jak ustawic winamap aby mi nie przerywalo i jaki trzeba do tego uzyc pluglina i jak go ustawic. Z góry dzieki. I jeszcze jedno jestem polaczony z internetem przez SDI 128kb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 wiec tak , po pierwsze to nie to forum , a po drugie , to przy suchaniu w jakosci 96kbps. i nizszych nie powinno przerywac oczywiscie jesli lacza nie sa zapchane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 CTRL+P/Plugins Input/MPEG/Streaming/ Data buffer np. 128KB + daj na ~75% suwaki ktore masz po prawej od Data buffer. Czasem moze przydac sie proxy ale to juz zalezy od tego gdzie jest server shoutcasta i jak dobre jest proxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...