Skocz do zawartości
Domik

Radość W Sejmie

Rekomendowane odpowiedzi

proszę zobaczyć jak im tam wesoło onet.w cześniejszym (dokładnie w zdubowlanym) temacie więcej napisałem co otym myślę.wcieło go no cóż ....po krótce mają powody do radości bezrobocie brak kasy na leki i itd.ale grunt to być w dobrym humorze mimo to.mnie to bynajmnie nie śmieszy :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jasne, ze im wesolo, siedzia (albo ich tam nie ma) w sejmie, sie nie stresuja, kase gruba dostaja. Gazetki sobie czytaja (playboy itp :) ) wiec cud miod.

Niech przyjda wybory to sie pozbedziemy wiekszosci debili - mam nadzieje - bo wiekszosc polakow jest za glupia na wybieranie rzadu.

Pewnie by wybrali dalej SLD (komuchy), Samoobrona ( rotfl ), LPR ( lol ). Caly kraj to jest cyrk :)

Kto ostatnio otworzyl jakas gazete i nie bylo w niej o jakies aferze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojnie bedzie lepiej (bo gorzej byc juz chyba nie moze)

ZAWSZE moze byc gorzej.

mialem raz stluczke na e4, jak juz sie zatrzymalem z rozwalonym przodem auta, wlasnie sobie pomyslalem ze gorzej byc nie moze.

w tym momencie tir rozwalil mi tylne swiatlo i zderzak (na szczescie tylko tyle)

To tyle dygresji.

@Skrytobojca- nawet tak nie mysl ani glosno nie mow ;)

To by byla masakra.

juz chyba lepsza by byla Jola K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi