bruce Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 od ostatniehj reinstalki windy mam problema z dzwiekiem :/ otoosh nie mam go w media playerze, w winampie i grach ejst :/ i qwa nie wiem o co chodzi :/ jak na cos wpadniecie, to krzyczcie ;) karta, to ac 97 (sb poshedl sie dymac :P) wczesniej dzialal bez problemu :/ stery sprawdzalem roozne, media player reinstalowany kilka arzy :/ help :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 a jaki masz os? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 win 98 se, a tak btw, to look na fotke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 potem byl blu skrin :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 potem byl blu skrin :P Reinstalka windy zalecana ;) ;) ;) or... masz glupi sterownik... jak ja sciagnalem zle stery to mi trzeszczal dzwiek tylko w jednej grze - Il2 Sturmovik... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...