Skocz do zawartości
mars77

Geil Ultraxpc3200 Czy A-data Vitesta566-600mhz

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie-lepiej Geil UltraXpc3200 czy A-Data Vitesta566-600MHz?

czytałem ze te Geile sa na Brainpower PCB chyba-czy to znaczy ze lepiej sie kreca bo przeciez obie sa na Samsungach TCCD?

Ktore zakupic?

1203301[/snapback]

zależy. W adatach też masz zmodyfikowane PCB.

Jeśli masz zamiar działać w dualu to zdecydowanie Vitesta, a jesli pojedyncza kość to Geil. W sumie w Adata masz gwarantowane 300MHz przy dobrych timingach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1203404[/snapback]

temu gościowi coś wogóle nie wydszło to podkręcanie - CL 2,5 miał tylko do 225 podczas gdy powinno być minimum do 250-270

bierz Adaty- zresztą z tych dwóch brał bym tańsze- albo Adaty 566 albo geile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka ze co test to inna bajka-ostatnio czytałem taki,ze do duala to tylko A-data bo maja wlasne zmodyfikowane pcb,lepsze nawet od brainpower(na pewno jesli chodzi o dual)

wybor jest prosty ale nie wiem czy znajde kupca na moje obecne pamiatki(chodza przy 2x512 na 2.5,3,3,7 @466)Everest pokazuje ze pojada na2.0,5,5,9-ale nie testowalem czy bedzie lepiej)

Wczesniej mialem HyperX i wogole nie chcialy dobrze dzialac w dualu-

duzo zalezy od platformy jaka sie ma-a ja zamierzam poczekac na DFI/s939/AGP i ciezko kupic cos na wrozbe :? a nie chce kupowac wszystkiego na raz-lzej robic to stopniowo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi