mars77 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 jak w temacie-lepiej Geil UltraXpc3200 czy A-Data Vitesta566-600MHz? czytałem ze te Geile sa na Brainpower PCB chyba-czy to znaczy ze lepiej sie kreca bo przeciez obie sa na Samsungach TCCD? Ktore zakupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 jak w temacie-lepiej Geil UltraXpc3200 czy A-Data Vitesta566-600MHz? czytałem ze te Geile sa na Brainpower PCB chyba-czy to znaczy ze lepiej sie kreca bo przeciez obie sa na Samsungach TCCD? Ktore zakupic? 1203301[/snapback] zależy. W adatach też masz zmodyfikowane PCB. Jeśli masz zamiar działać w dualu to zdecydowanie Vitesta, a jesli pojedyncza kość to Geil. W sumie w Adata masz gwarantowane 300MHz przy dobrych timingach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 http://www.rhcf.com/sis-bin/ultimatebb.cgi...21;t=000069;p=0 tutaj najlepiej w dualu daja jednak rade Kingstony sam nie wiem bo na pewno bedzie 2x512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 1203404[/snapback] temu gościowi coś wogóle nie wydszło to podkręcanie - CL 2,5 miał tylko do 225 podczas gdy powinno być minimum do 250-270 bierz Adaty- zresztą z tych dwóch brał bym tańsze- albo Adaty 566 albo geile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Prawda jest taka ze co test to inna bajka-ostatnio czytałem taki,ze do duala to tylko A-data bo maja wlasne zmodyfikowane pcb,lepsze nawet od brainpower(na pewno jesli chodzi o dual) wybor jest prosty ale nie wiem czy znajde kupca na moje obecne pamiatki(chodza przy 2x512 na 2.5,3,3,7 @466)Everest pokazuje ze pojada na2.0,5,5,9-ale nie testowalem czy bedzie lepiej) Wczesniej mialem HyperX i wogole nie chcialy dobrze dzialac w dualu- duzo zalezy od platformy jaka sie ma-a ja zamierzam poczekac na DFI/s939/AGP i ciezko kupic cos na wrozbe :? a nie chce kupowac wszystkiego na raz-lzej robic to stopniowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Oba modele pamięci są świetne i na xtremesys mozna zobaczyć jak fikają u ludzi >300. W tym przypadku powinna zadecydować cena. A między nimi jakby nie patzreć ponad 200 zeta różnicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...