Slaw268 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam. Mam monitor Hyundai DeluxScan 15G 15''. Co jakiś czas gdy jest włączony zmniejsza mi się obraz po bokach o jakieś 5mm i po kilku, czy kilkudziesięciu minutach powraca znowu do stanu pierwotnego. Dzisiaj rozkręciłem go i wyczyściłem z kurzu i nic nie pomogło (dowiedziałem się że ma kineskop samsunga). Prosze o porady kogoś kto jest zorientowany w wyżej wymienionym problemie. Z góry dzięki za posty w stylu "kup sobie nowy monitor 17'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Jak dla mnie monitorek powoli siada. Mam ten sam model i od kilku miesięcy zaczyna czasami przeraźliwie piszczeć! No cóż ciągnie juz 3 kompa pora na wymiane ma w końcu 7 lat :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw268 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Mój ma prawie 8 lat (kupiony za ~15000zł) puki co działa spoko, zwęża się od ok. pół roku jakby to była mała usterka do naprawienia to jeszcze bym go potrzymał ze 2 latka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 ja mam hyundai q970 i efekt ktory u ciebie wystepuje pojawia sie u mnie tylko wlaczeniu monitora z uspienia, przez pare minut obraz jest delikatnie (3-5mm) zmniejszony, zaraz potem wraca do normy. na twoim miejscu zaczal bym powoli zbierac na nowy monitor, bo pewnego pieknego dnia twoj moze sie juz nie wlaczyc, tak jak moj s.p. deluxscan 14s, ktory poszedl z dymem (doslownie!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Prawdopodobnie pada ci synchronizacja. Proponuje żebys spytał sie o koszt naprawy u fachowca. Jeśli nie bedzie zbyt wysoki to jescze opłaca sie naprawiać starocia a w przeciwnym wypadku czeka cię wymiana monitora. Za niedługo całkiem padnie obraz w nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...