Kamilek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam.Mam pytanko do użytkowników tej karty.Czy radki 9550 sapphira,gigabyte mają zadowalającą jakość na tv-out ??Nie zauważyłem aby był tam Ati Rage Theater więc bardzo mnie to ciekawi.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Jakość lepsza niż u wielu GeForców itd.. Gdyby tylko był topic o 9550, każdy by Cie do niego odesłał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam.Mam pytanko do użytkowników tej karty.Czy radki 9550 sapphira,gigabyte mają zadowalającą jakość na tv-out ??Nie zauważyłem aby był tam Ati Rage Theater więc bardzo mnie to ciekawi.Pozdro 1203492[/snapback] pomimo tego iż nie posiadam tej karty moge śmiało stwierdzić że ATI robi b.dobre tiviałty..... nie widziały moje oczy złego tvouta u ati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No własnie gdyby był ten topic sam bym tam poleciał :) Czyli bez zastrzeżen rozumiem tak ??A moze wypowiedzą sie użytkownicy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 A wie ktoś czy moja obecna karta 9550xt ma uklad rage thater ??Nie chce mi sie zdejmować orginalnego chłodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...