MICKIEWICZ Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 NIE MOGĘ PODKRĘCIĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 1. Musisz miec regulacje fsb na plycie 2. regulacja vcore na plycie 3. nie wiem czy w tych prockach sie da odblokowac mnoznik (nie interesuje sie AMD :) ) czyli musisz miec regulacje mnoznika na mobo 4 oczywisciwe dobre checi 5 i troche kasy na nowy radiator :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Bez przesady :-) mozesz mozesz mam juz instrukcje do twojej mobo jutro go podkrecisz zobaczymy sie na GG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Patrz podpis :D Całkiem ładnie się kręci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...