sebasw Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 mam problem :( np. w mailu, czy w tresci rozmowy GG mam link, podswietlony na niebiesko. Zawsze klikniecie na niego powodowalo otwarcie przegladarki domyslnej i otworzenie strony. Od dwoch dni to nie dziala :( naciskam na link i nic sie nie dzieje, zero rekacji. Nie wiem co sie stalo..... w sumie nic powaznego nie instalowalem w systemie. Prosze o pomoc, jak to naprawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 sproboj zainstalowac inna przegladarke internetowa i ustawic ja jako domyslna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 dziekuje ! dziala :) ale pojawil sie inny problem.... mam pliki .htm, czyli stronki z netu maja jednak fatalne ikonki, takie znaczki (ikonki) jak pliki, ktore nie sa do zadnego softu przypisane chce zmienic ikonki, wchodze w opcje folderow -typy plikow, zmieniam tam ikonke na np. ikonke firefoxa, tam jest oki, ale ikony plikow nie zmieniaja sie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...