killua Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Czy moge jakos uzyskac adres IP goscia ktoory przyslal mi wiadomosc na gg. Calkiem mozliwe ze bedzie mi to potrzebne w celu dowodowym a nie wiem czy jest taka mozliwosc . DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Jak tylko jest dostepny to mozesz spisac - jezeli chodzi dokladnie o ten momet gdy wyslana byla wiadomosc to pisz do povidera - ale na takie dane potrzba juz jakegos upowarznienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Sprobój Power GG. Wiem, że kiedyś ten dodatek miał taką funkcję ale dawno go nie używałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Do Mirandy jest plugin Copy IP, ale AFAIR gość musi być online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Tak ale mi chodzilo wlasnie o uzyskanie ip wiadomosci ktoora juz ponad 1 miech temu do mnie przyszla i zawierala istotna informacjie ale jako rzekl lubmich jest taka mozliwosc bo serwem sieci administurje znajomy tylko nie wiem jak dlugo sie taki info trzyma na dysku . wiec thq anyway . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 JAk to jest mała sieć to na 99% wcale nie trzyma takiej informacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 PowerGG ma taka funkcje, ale pod pewnym warunkiem. Musi byc polacznie p2p i gosc musi Cie miec wklepanego w liste kontaktów. Jak tak, to IP jest wypisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Czy moge jakos uzyskac adres IP goscia ktoory przyslal mi wiadomosc na gg. Calkiem mozliwe ze bedzie mi to potrzebne w celu dowodowym a nie wiem czy jest taka mozliwosc . DZIEKI 1203769[/snapback] mozna zwyklym snifferem, dla windowsa jest to windump... . jakby cos zlego "to nie ja" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...