Elektron Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Dziś rano podkręciłem sem grafe z 200//170@220//185 no i przez cały dzionek wszystko było spox ( nawet na 3d Marku ) dopiero teraz jak wszedłem do neta to po jakiś 5 min. przygasł mi monitor i wszystko wróciło do ustawień poprzednich 8O nawet FSB 8O Co sie dzieje do jasnej cholery?? ( sorry za wyrażenie :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Chłopaki nie zostawiajcie mnie samego :( PLIS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 czym kreciles karte? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Power Strip. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Mam to samo i tez nie wiem o co chodzi. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Nowłaśnie a czy ktoś wie?? :? Bo to sie dzieje tylko wtedy kiedy siedze w necie :? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...