mario1500 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam!!! Użyłem partition magic 8.0 do złączenia dwóch partycji D i E. I po uruchomieniu kompa znikła mi partcyja E i F, a w D jest tylko jeden folder z byłej E. I jak wejde w partition magic 8 to pokazuje mi : Podczas tego uruchamiania włączył mi się jakiś DriveMapper. Przed chwila znalazlem te pliki co mialem na partycji D( są w katalogu dziwnie ukrtym w found.000 w folderach z nazwami dir0000.chk.) Ale nie wiem gdzie są pliki z partycji E i F? pomocyyyyyyyyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 masz pecha ale na twoim dysku: c i d są pliki a reszta miejsca jest nie podzielona na partycje czyli wszystkie pliki jakie masz na tym dysku Ci D to sa twoje jedyne dane. reszta skasowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Witam!!! Użyłem partition magic 8.0 do złączenia dwóch partycji D i E. I po uruchomieniu kompa znikła mi partcyja E i F, a w D jest tylko jeden folder z byłej E. I jak wejde w partition magic 8 to pokazuje mi : Podczas tego uruchamiania włączył mi się jakiś DriveMapper. Przed chwila znalazlem te pliki co mialem na partycji D( są w katalogu dziwnie ukrtym w found.000 w folderach z nazwami dir0000.chk.) Ale nie wiem gdzie są pliki z partycji E i F? pomocyyyyyyyyy 1204799[/snapback] Dane mozna odzyskac, ale za kare sam sobie poszukaj jak, tylko juz nic nie grzeb na tym dysku. Klejenie partycji to poroniony pomysl IMHO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...