KazMax Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Witajcie! Zkolegą postanowiliśmy założyć mini sieć bezprzewodową (on ma internet-Neostrada TP). Połączone to jest w następujący sposób: Ruter D-Link->Access Point D-Link 900+(antenka standardowa) ->Karta D-Link DWL 520+ (antena panel 11,5 dB). Po drodze sygnał przebywa jakieś 25 metrów orz kilka sciań budynków. U mnie osiaga wartość Link Quality 98-100%, Signal strenght 75-77%. Jednak jest problem z internetem :(. Dział dobrze jakies 5 min i nagle ciach! znika na chwilę lub kilka minut. Zaznaczam ze parametry połączenia pozostają cały czas nie zmienione. I teraz nie wiem czy problem lezy postronie sprzętu, konfiguracji czy czegoś innego. Proszę o pomoc... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JADE Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 to jest Dlink :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Czyli mam rozumieć że winą jest to że jest to sprzet D-Link'a??? Coś wierzyć mi się nie chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...