pablito.pp Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 :mur: Co zrobić jeśli po wprowadzeniu zabezpieczenia w postaci klucza sieciowego w domowej sieci nie mogę się teraz połączyć z innym komputerem. Problem polega na tym, że prawdopodobnie źle zapisałem klucz sieciowy. Oczywiście mogę postawić sieć od początku i będzie grało ale może jest inna metoda uzyskania klucza sieciowego. możejakiś program do łamania? Jeśli ktoś może pomóc będę wdzięczny. Dzięki :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 :mur: Co zrobić jeśli po wprowadzeniu zabezpieczenia w postaci klucza sieciowego w domowej sieci nie mogę się teraz połączyć z innym komputerem. Problem polega na tym, że prawdopodobnie źle zapisałem klucz sieciowy. Oczywiście mogę postawić sieć od początku i będzie grało ale może jest inna metoda uzyskania klucza sieciowego. możejakiś program do łamania? Jeśli ktoś może pomóc będę wdzięczny. Dzięki :razz: 1205643[/snapback] Wpisz na wszystkich kompach nowy klucz. Nikt ci nie pomoze go lamac. Bo to wlam do sieci bezprzewodowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablito.pp Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Wpisz na wszystkich kompach nowy klucz. Nikt ci nie pomoze go lamac. Bo to wlam do sieci bezprzewodowej. 1207053[/snapback] A może jest jakiś program do łamania kluczy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablito.pp Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 wie ktoś może coś o programie KisMAC??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 wie ktoś może coś o programie KisMAC??? 1219465[/snapback] google ? http://www.haking.pl/pl/tutorials/wardriving/index.html tutaj mozesz przegladnac troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...