Kamil:) Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 MAm prośbę czy ktokolwiek mógłby mi doradzić jakąś dobrą książke o PHP. Nie mam zielonego pojęcia o PHP i przydała by mnie siem książka ucząca od podstaw dość prostym językiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 troche długie ale zato obszerne ;)php lukajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 PHP Od podstaw jest niezłe jak na pcozątek http://helion.pl/ksiazki/php4po.htm potem to już raczej coś bardziej zaawansowanego albo już tematycznie oczywiście jeśli to ma być samo php bo jeśli bardziej powiązane z MySQL to na przyklad "PHP i MySQL Dynamiczne Tworzenie Stron WWW" z serii Szybki Start ;) a poza tym to faktycznie mnóstfo samouczkó w sieci jest, polecam link powyżej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...