the_joker Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 mam taki problem. otoz zegarek w biosie chodzi mi jakby wolniej :) z uplywajacym czasem jego spoznienie jest coraz wieksze. watpie zeby to byla wina baterii gdyz tak to zegarek by sie resetowal. wiec czego to jest wina? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 błąd RTC , przypadłość większości płyt z nForce2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Wina zegara rtc, mozesz jedynie plyte wymienic by sie pozbyc tego problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_joker Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 ale przez 0,5 roku tak nie mialem, to sie pojawia tak nagle? ni stad ni z owad? :) a moge ja oddac do gwarancji ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 podkrec fsb o 1 albo odkrec. i to jes przypadlosc mniejszosci plyt na nf2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Próbuj na różnych fsb. Powino zadziałac ale niewiadomo na ilu MHz bedzie OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...