ulti Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Wiecie moze co jest nie tak z ustawieniem gammy gier w redlinku/color? jak przestawie to po ok nie zapisuje zmiany. a tak strasznie ciemno mam w grach i bardzo mi na tym zalezy desktop gamma niby zapamietuje ale po wlaczeniu 3d tez powraca na domyslne (((((((( Probowalem wszystkiego co gdzies ustawie to przejscie w tryb 3D wszystkie ustawienia nic nie dawaja jakby 3D rzadzilo sie wlasnymi prawami , ktorych nie moge zmienic!!!! ehh urychomil ktos kiedyc ta gamme gier w ustawieniach koloru??? albo nakladkje w ustawieniach ekrany zaawansowane? Prosze! Czy jedynym wyjsciem jest podkrecenie trafopowielacza? watpie bo w windowsie mam wystarczajaco jasno! no troche jasniej by sie przydalo bo mam w monitorze brih/gamma 90/90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Nie wiem o co ci chodzi ?? Ty masz radka moze inaczej to wyglada Gram w CS i tez rozjasniam Zainstaluj sterowniki i wejdz w ich własciwosci U mnie wyglada to tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 No w radku tez sa podobne rzeczy tylko nie chce ich zapamietac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onekubik Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Ja mam GammaAdjuster - ustawiasz skróty klawiszowe i w grze wciskasz odpowiednie co ci jasność poprawiają tu jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 metoda ciekawa ale po pierwsze obraz sie nie rozjasnia tylko staje sie strasznie jaskrawy, az na jasniejszych rzeczach jest tylko biel :/ a po drugie np w doomie3 to nie dziala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ulti moze zapisz to jako dla profilu to zadziała tak jak ja mam ze tylko ustawiam i juz sa opcje tam gdzie jest zelicss ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...