trutututu Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 no wlasnie chcialbym zapytac uzytkownikow coolvivy od coolermastera : - na jaka wysokosc odstaje radiator (gorny) od topu karty? - jak daleko znajduje sie radiator gorny - a raczej jego krawedz(od strony mobo) od plyty glownej? pytam bo mam ochote na to chlodzenie ale sie boje czy przypadkiem nie zachacze o NB :/ z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 - na jaka wysokosc odstaje radiator (gorny) od topu karty? max 2,5 cm - jak daleko znajduje sie radiator gorny - a raczej jego krawedz(od strony mobo) od plyty glownej? 2 cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeeDyLOCO Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Czy glosne jest to chlodzenie bo cyfry mnie nie satysfakcjonuja:) jakie sa wasze wrazenia??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Zdecydowanie jest to ciche chlodzenie ! Chociaz nie bezglosne ! Ale po zamknieciu budy trzeba sie wsluchac zeby uslyszec czy pracuje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenx Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Zastanawiam sie nad kupnem tego chłodzenia. Nie jestem pewnien czy kondesator który jest blisko portu agp (od strony cpu) nie bedzie przeszkadzał.I jeszzcze jedna sprawa dot. wysokosci radiatora od pcb k.graficznej. Ile ona wynosi?? Pozdr . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...