mat_zab Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Mam okazje kupić taką karte za 380zł tylko jest z nią taki problem, że w dosie w prawym górnym rogu nie wyświatla 2 piksleli ale w windowsie i w grach wszystko chodzi dobrze goś pisał mi że stało się to przes to, że jego komp chodził przez 7 dni no stop. I tak zastanawiam się czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ją , czy za 2 dni nie spieprzy się całkowicie. I ostatnie pytanie jaka jest różnica między tą pierwszą wersją geForców 3 a wersją z oznaczeniem TI tylko różni się TAKTOWANIEM czy ma jakieś nowe opcje ?? A i gość pisał że bez problemu kręci się na 255/560 czy to dużo ? jak na taką karte. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 moj kumpel ma taka karte. Jest super. Jakosc obrazu bardzo dobra i wydajnosc tez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 I ostatnie pytanie jaka jest różnica między tą pierwszą wersją geForców 3 a wersją z oznaczeniem TI tylko różni się TAKTOWANIEM czy ma jakieś nowe opcje ?? ma takie same "opcje" tylko rozne taktowanie co wynika z technologi w jakiej robiony byl uklad - o ile pamietam GF3 to 0.18mikrona, a GF3Ti to 0.15mikrona - z tego wynika ze slabiej sie kreci i zre wiecej pradu IMHO jak sa jakies problemy z obrazem to sobie ja daruj :!: - bo karte ELSA kupuje sie przede wszystkim dla super obrazu - wiem bo mialem jakis czas Gladiac Ultra (GF2 Ultra) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Dowiedz się czy karta była kupiona w Polsce bo wszystkie karty ELSA miały 5 letnią gwarancję. Ogólnie polecam (ale bez gwarancji zawsze jest jakieś ryzyko). No chyba że masz rodzińe w Niemczech która cię często odwiedza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Albo sam ją często odwiedzasz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Ja bym z miejsca brał !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Dva piksele to nie dużo, jednak poszukałbym reszty.. ;) Kręci się dobrze: 200/460@255/560 :D Ogólnie karta jest spox. A różnica między zwykłą wersją, a TI wynika z technologii wykonania co ma znaczenie tylko w ilości wydzielanego ciepła i podkręcaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Ale gość pisal, ze to tylko jest widoczne w dosie bo w grach filmach i windowscie tego nie widac i nie wplywa to na jakosc obrazu. I co najciekawsze wziolby odemnie starego 256 dla siostry musialbym mu tylko 250zl doplacic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...