cave Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Mam zamiar kupic cos takiego A64 3200+ s.939, G6800, no i nie wiem co dalej z plyta glowna i ramem (512mb, kingston? geil?)??? Mam pare opcji, ale nie moge sie ostatecznie zdecydowac. Komp ma byc do gier, wiec prosze was o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Powiem ci tak. Jak juz kupujesz taka maszynke to nie ma co oszczedzac na mobo. Najlepsze rarytasy teraz na s 939 to: Abit AV8 3rd Eye Asus A8V Deluxe Ja oczywiscie wybrałbym Abita bo jakos mam zaufanie do tej firmy. Co do pamięci to moze lepiej zrobic tak: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tanszego A64 3000+ i kupic 1024MB jakis Geili ewentualnie Hynixów D-43 bo tanie i dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Najlepsze rarytasy teraz na s 939 to: 1207334[/snapback] z tego co ja czytałem ta płyta to droga przez męke. Nie nadaje się poprostu do O/C. Teraz jak kupować jakies mobo na s939 to tylko z nForce 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cave Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Czytalem troche o plycie abita i sa z nia problemy z ramem. Z chipsetem via, dobra jest jeszcze msi neo2. Co o tym myslicie??? Kingstony Hyper-X'y takie slabe? Bo wlasnie sie nad nimi zastanawiam i nad Geil'ami tez. Dalej co do ramu to co lepiej dual-DDR czy zwykly? Jakie ma byc CL. 2? czy moze 3??? Jesli nForce 4 to musze wziac karte graf. z PCI-E. Myslalem nad pci-e, ale nie wiem jak wydajna jest karta G6600gt (pci-e) w porownaniu do tej, ktora planowalem G6800 (agp). Co proponujecie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...