Lukasy19 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 mam problem, bo sciagnelem film, ale nie moge go przewijac. jak klikam zeby przewinelo np do polowy to wskazniek postepu filmu wraca na swoje miejsce a film sie nie przewija. czy jest jakis sterownik albo program ktory rozwiazuje ten problem. jezeli byl taki temat to przepraszam, ale nie nie znalazlem takiego. z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 mam problem, bo sciagnelem film, ale nie moge go przewijac. jak klikam zeby przewinelo np do polowy to wskazniek postepu filmu wraca na swoje miejsce a film sie nie przewija. czy jest jakis sterownik albo program ktory rozwiazuje ten problem. jezeli byl taki temat to przepraszam, ale nie nie znalazlem takiego. z gory dzieki 1207454[/snapback] Zacznij od www.allplayer.prv.pl pozniej Live Update. Chyba ze masz na maksa skopany system :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 mam all playera, film odpala normalnie, ale poprostu nie chce sie przewijac co jest denerwujace. a co ma do tego system, u moich 2 kumpli jest to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 sproobooj VLCmedia player , pokombinuj z kodekami .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 mam problem, bo sciagnelem film, ale nie moge go przewijac. jak klikam zeby przewinelo np do polowy to wskazniek postepu filmu wraca na swoje miejsce a film sie nie przewija. czy jest jakis sterownik albo program ktory rozwiazuje ten problem. jezeli byl taki temat to przepraszam, ale nie nie znalazlem takiego. z gory dzieki 1207454[/snapback] a w jakim formacie masz ten film?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...