barbaros Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 witam. czy komus udalo sie rozwiazac problem z dzwiekiem na karcie PixelView Play TV Pro (Model name: PV-BT878P+ rev. 2E/2F) pod XP+SP2? u mnie jest strasznie znieksztalcony i zaszumiony, ciezko sie tego slucha, obraz za to jest ok. probowalem wszystkich znanych mi programow i sterow i nic. jakies sugestie? pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-walker Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Odpowiem krótko - TAK, mi się udało. Tzn nic nie musiałem rozwiazywać, bo problem w ogóle się nie pojawił. Może winę ponoszą sterowniki - pokombinuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 @e-walker a jakich sterow uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-walker Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 w sumie to żadnych - tylko More TV, a ten nie potrzebuje sterów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...