Gua Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 No znalazłem nagrzewnice od ciągnika w garażu :D Kolor czarny finy z deka powyginane. Wymiary wyskość 50 cm Szerokość 13 grubość 7 cm Foty Wydajności jeszcze nie znam ale juz niedługo postaram sie umieścić Nagrzewnica może np. nadawać sie na front budy :D robiąć na front panel :D no ale inwencjia właśna poszukac można w sklepach z częsciami rolniczymy albo przejechać sie na wieś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kłapouchy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Wygląda jak chłodnica oleju z Mercedesa W123... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kłapouchy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Troche to przypomina chłodnice oleju z Mercedesa W123 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ekhu... ekhu... ekhu... ale nakurzyłeś ... :P stary odpuść sobie - tak obrzydliwej, powyginanej i obskurnej chłodnicy nie widziałem na oczy.... czymś takim dzieci można straszyć :D pomysł na front budy nie trafiony, ponieważ chłodnica stojąc pionow będzie wytwarzać spory opór (kilka rurek z wodą wtargiwaną na 50cm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Większa łada... ;) Bo jak mnie oczy nie mylą to finy są miedziane... Ktoś pokazywał takie cuś w topiqu który zniknął po rewolucji na forum... Chyba mitsum... No ale jak miedziane i takie dlugie to napewno wydajne.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Znajdz na to wiadro, żeby zmieścić i elektrolize zrobić :D Brzydkie... ale dłuuugie ;) Obawiam się, że wydajne ;) Zamknij w jakimś kartonie/shroudzie aby nie było widać... :D I tak pewnie z 4 Delty 120x120 by się zmieściły :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Bardzo fajna chłodnica na wentylatory 12x12 cm. Proponowałbym ją umieścić poziomo np. na górze budy. Troche ją przeczyść na zewnątrz i wewnątrz i będzie dobra. Miałem kiedyś taką samą, ale z tego co się orientuję to była z wartburga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...