Skocz do zawartości
nawer

Dziwny Problem Ze Zintegrowanym Dzwiekiem, Nf7

Rekomendowane odpowiedzi

wczoraj kupilem abita nf7 z sempronem 2600+, i na wstepie zrobilem mu z 166x11, vc 1.6v ---> 200x11, vc1,7v i dziala stabilnie

po pewnym czasnie saomistnie przestal dzialac jeden kanal z dzwiekiem. co jest dziwne wyjscie audio ktore mam na przednim panelu dziala ok (dzialaja oba kanaly i jest glosniej, lepsza jakosc) a z tylu jeden kanal :(

zrobilem restart, zmienilem ustawienia w biosie na fabryczne i dalej nic. nie wchodzi w gre uszkodzenie mechaniczne gniazda.

z przodu ok, z tylu gorsza jakosc i jeden kanal....

pomocy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj kupilem abita nf7 z sempronem 2600+, i na wstepie zrobilem mu z 166x11, vc 1.6v --->  200x11, vc1,7v i dziala stabilnie

po pewnym czasnie saomistnie przestal dzialac jeden kanal z dzwiekiem. co jest dziwne wyjscie audio ktore mam na przednim panelu dziala ok (dzialaja oba kanaly i jest glosniej, lepsza jakosc) a z tylu jeden kanal :(

zrobilem restart, zmienilem ustawienia w biosie na fabryczne i dalej nic. nie wchodzi w gre uszkodzenie mechaniczne gniazda.

z przodu ok, z tylu gorsza jakosc i jeden kanal....

pomocy!

1208625[/snapback]

To juz bylo na forum 'dokladnie wczoraj' , zainstaluj od nowa stery (po deinstalacji) i podlacz do tylnego wyjscia zwykle sluchawki, jak bedzie efekt taki jak "w temacie" to "bye bye". Nie bede juz pisal co i dlaczego. Bo nie wiem co tam bylo podlaczone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi