nawer Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 wczoraj kupilem abita nf7 z sempronem 2600+, i na wstepie zrobilem mu z 166x11, vc 1.6v ---> 200x11, vc1,7v i dziala stabilnie po pewnym czasnie saomistnie przestal dzialac jeden kanal z dzwiekiem. co jest dziwne wyjscie audio ktore mam na przednim panelu dziala ok (dzialaja oba kanaly i jest glosniej, lepsza jakosc) a z tylu jeden kanal :( zrobilem restart, zmienilem ustawienia w biosie na fabryczne i dalej nic. nie wchodzi w gre uszkodzenie mechaniczne gniazda. z przodu ok, z tylu gorsza jakosc i jeden kanal.... pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 wczoraj kupilem abita nf7 z sempronem 2600+, i na wstepie zrobilem mu z 166x11, vc 1.6v ---> 200x11, vc1,7v i dziala stabilnie po pewnym czasnie saomistnie przestal dzialac jeden kanal z dzwiekiem. co jest dziwne wyjscie audio ktore mam na przednim panelu dziala ok (dzialaja oba kanaly i jest glosniej, lepsza jakosc) a z tylu jeden kanal :( zrobilem restart, zmienilem ustawienia w biosie na fabryczne i dalej nic. nie wchodzi w gre uszkodzenie mechaniczne gniazda. z przodu ok, z tylu gorsza jakosc i jeden kanal.... pomocy! 1208625[/snapback] To juz bylo na forum 'dokladnie wczoraj' , zainstaluj od nowa stery (po deinstalacji) i podlacz do tylnego wyjscia zwykle sluchawki, jak bedzie efekt taki jak "w temacie" to "bye bye". Nie bede juz pisal co i dlaczego. Bo nie wiem co tam bylo podlaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawer Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 zainstalowalem od nowa sterowniki z plyty i dalej jest tak samo. dlaczego na przednim panelu jest ok a z tylu nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 zainstalowalem od nowa sterowniki z plyty i dalej jest tak samo. dlaczego na przednim panelu jest ok a z tylu nie? 1208677[/snapback] Przedni panel moze miec swoj wzmacniacz, a z tylu moglo go 'trafic; co jest prawie norma w ac97 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawer Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 moge jeszcze cos zrobic w tym temacie przed stwierdzeniem ze zrypal mi sie dzwiek na stale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 moge jeszcze cos zrobic w tym temacie przed stwierdzeniem ze zrypal mi sie dzwiek na stale? 1208726[/snapback] Mzesz powiedziec jak jest podlaczany przedni panel, a najlepiej daj mnuala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawer Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 nie wiem jak odpowiedziec na twoje pytanie.. tu jest manual: http://student.uci.agh.edu.pl/~nawer/NF7%2...es_Eng_V100.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 nie wiem jak odpowiedziec na twoje pytanie.. tu jest manual: 1208875[/snapback] Albo jestem slepy albo niewyspany, ale powiedz mina kotrej stronie sa piny do podlaczenia Front Panel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawer Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Albo jestem slepy albo niewyspany, ale powiedz mina kotrej stronie sa piny do podlaczenia Front Panel. 1208903[/snapback] strona 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 strona 23 1208952[/snapback] Na 99,9% na tyl jest osobny "wzmacniacz" , pozegnaj sie z wyjsciami z tylu, pozostaje ci przedni panel, ale dalej nie wiem jakim cudem to moglo sie spalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawer Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 przespalem sie z tym problemem, a gdy rano odpalilem komputer drugi kanal zaczal dzialac :) duzo zintegrowanych kart zle znosi najmniejsze zmiany FSB... i prawdopodobnie to bylo powodem wczorajszej userki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...