kulka Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Witam :mur: , Chyba ten temat byl ale szukam i szukam i nic... Mam taki problem... jak zrobić żeby winamp puszczał dzwięk na wszystkie 6 glośników a nie tylko na 2 przednie i bass... Dodam jeszcze że wszędzie indziej zestaw 5.1 chodzi... [Windows Media Player 9,10 itd...] Mam winampa 5.05 Głośniki Logitech 5.1 X-530 Windows XP Czekam na pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 U mnie jakimś trafem winamp gra 5.1 :blink: a nie instalowałem dodatkowych pluginów. Wersja winampa ta co u Ciebie głośniki rówież. Proponuję wejść na strone winampa do zakładki plugins i tam poszukac na 100% będziesz miał kilka do wyboru. Albbo wpisać w google: winamp plugin 5.1 i gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 uaktywnij w opcjach Direct Sound Output funkcje Allow Hardware acceleration to bedzie grac 5.1 JFK-> gra Ci centralny w winampie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poocek_11 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 mi nie gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ano gra :-) Kiedys nie grał potem zaczoł grać. Nie pamiętam kiedy ale w winampie nic nie ustawiałem. Co prawda ten 5.1 w mp3 to lipa ale zawsze cuś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 U mnie też normalnie gra bez grzebania w ustawieniach.Podłączyłem i gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Hulajnoga10 dzięki zaszybką reakcje... wszystko działa! :) nareście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...