Gość Robert-21 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Witam mam pytanie jakie radzicie zainstalowac sterowniki do Radeona 9800 Pro i skad mozna sciagnac te stery.Prosze o odpowiedz :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ja polecam Ci najnowsze Omegi oparte na Catalystach 4.12 www.omegadrivers.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 A TUTAJ masz najnowsze Catalysty 4.12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert-21 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Dzieki postaram sie sciagnac je i zobaczymy jak beda gierki lataly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert-21 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Mam jeszce jedno zapytanie kupilem Radeona Sapphire 9800 Pro i czy mozna z niego zrobic 9800XT i czy warto to zrobic i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zalecam lekturę TEGO tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...