Filip80 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 witam wiec mam taki problem co jakis czas pokazuje mi sie niebieski ekran na ktorym sa literki i cyfry bez ładu i składu. ale mozna na koncu doczytac ze rozpoczelo sie zrzucanie pamieci fizycznej i komp sie restartuje. Towarzyszy temu przewaznie mielenie dysku twardego (jakby sie w miejscu zatrzymal). Mam windowsa xp pro sp 2 z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Kasuj tego posta natychmiast ! Nigdy więcej tego nie rób (wiesz czego) :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Kasuj tego posta natychmiast ! Nigdy więcej tego nie rób (wiesz czego) Skoro już coś napisałeś mogłeś odesłać kolege do szukajki!!!Filip pełno jest postów o blue screen-ach[niebieskich ekranach] http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 Zanim nastepnym razem o coś spytasz ,poprzedz to małym wysiłkiem i poszukaj!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Sorry Eskan nie zauważylem ze ten koleś napisal kilka minut wcześniej takiego samego posta jeszcze raz sorry!A nowemu użytkownikowi należa sie chyba punkty karne!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...