Gość zimny1 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Witam Dzisiaj zmontowałem swoje pierwsze WC. pourucomienu kaomap wszystko śmiagało poza jednym, czasami w przeglądarce wyrzuca jakieś błędy, komp się sam resetuje czasami :-| . Na chłodzeniu konwecjonalnym był podkręcony jak w podpisie, wszystko śmigało jak należy, teraz pomimo tego że temp sa w porządku (w idele 28-29C, stress 3045C) czasami się sam resetuje. Moje WC składa się z bloczku na karcie graficzej i na procesorze, nagrzenicy od kadeta, zbiornika 1 l i pompki hydrol l-30 Ja osobiści podejrzewam albo to że bloczek na grafice żle załozyłęm i karta się grzeje, albo w najgorszym wypadku :sad: ukruszłem procka. Jednak zanim zacznę cokolwiek zobierać chciałbym sie was poradzic na ten temat. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Witam Dzisiaj zmontowałem swoje pierwsze WC. pourucomienu kaomap wszystko śmiagało poza jednym, czasami w przeglądarce wyrzuca jakieś błędy, komp się sam resetuje czasami :-| . Na chłodzeniu konwecjonalnym był podkręcony jak w podpisie, wszystko śmigało jak należy, teraz pomimo tego że temp sa w porządku (w idele 28-29C, stress 3045C) czasami się sam resetuje. Moje WC składa się z bloczku na karcie graficzej i na procesorze, nagrzenicy od kadeta, zbiornika 1 l i pompki hydrol l-30 Ja osobiści podejrzewam albo to że bloczek na grafice żle załozyłęm i karta się grzeje, albo w najgorszym wypadku :sad: ukruszłem procka. Jednak zanim zacznę cokolwiek zobierać chciałbym sie was poradzic na ten temat. pozdro 1210355[/snapback] Jak bys procka ukruszyl to nie mial bys takich temperatur. Ja bym stawial na grafike. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Dużo Ci nie powiemy... Rozkręc i złóź ponownie i sprawdz... Nie ma co się rozwodzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...