Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Cze all No włąśnie czy te detki coś mi dadzą dla mojego leciwego mx200 podobno dają 25% przyrost szmocy dla kart klasy GF jak narazie mam fachman'y v.3.4 i bardzo ładnie się sprawują czy 40-dziestki coś mi dadzą??? reszta sprzętu poniżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Jestem przekonany, że wzrost wydajności na pewno będzie zauważalny na każdej karcie graficznej, ale adekwatnie mniejszy w stosunku do starszych generacji kart. Dodam, że mi w stosunku do 30.82 wersja 40.71 (win9x) dodała ponad 1000 punktów w 3DMarku 2001 (i to na KT133A i SDR). Jak dla mnie warto na pewno! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 nooooo ale przecież ty masz GF4 to nic dziwnego że masz 1000 pkt. więcej te detki były bardziej optymalizowane pod gf4 a ja nie wiem właśnie jak bardzo były optymalizowane pod mx'y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Wex te detki, bedzie przyrost "szmocy" włĄśnie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 mozecie zapodac linka do tych detonatorow ? Sam przetestuje... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 mozecie zapodac linka do tych detonatorow ? Sam przetestuje... :twisted:heh ftp://tweak.pl chyba jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 mozecie zapodac linka do tych detonatorow ? Sam przetestuje... :twisted:heh ftp://tweak.pl chyba jest.Okej zaraz polukam :idea: fenkju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 mozecie zapodac linka do tych detonatorow ? Sam przetestuje... :twisted:heh ftp://tweak.pl chyba jest.Okej zaraz polukam :idea: fenkjuDoopa nie moge ich sciagnac ...( nie mozna wyswietlic strony ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Sciągnij ze strony www.nvidia.com Nie wiem czemu ludzie nigdy nie szukają sterów na stronie producenta... ja stamdąd zawsze biore... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Sciągnij ze strony www.nvidia.com Nie wiem czemu ludzie nigdy nie szukają sterów na stronie producenta... ja stamdąd zawsze biore... Wiem patrzylem tam ale ..jakis lipny transfer mialem ...No wiesz myslalem ze ktos zapoda jakis mniej znany link ...Gdzie jest szybko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 dla wydajności warto się pomęczyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Wlasnie sie mecze ...Dopiero sciagnąlem 3,65 MB ....( 3 kb/s ) tragedia ..ale mam nadzieje ze warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Najlepsza stronka do pobierania dentek jest niewatpliwie pc.komnata.pl na stronie nvidia.pl czesto jest zawalony serwer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Hmm A czy ktos z Was sprawdzil jak te nowe detonatory sprawują sie na kartach z GF3 ??? Czekam na opinie... pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Cze all No włąśnie czy te detki coś mi dadzą dla mojego leciwego mx200 podobno dają 25% przyrost szmocy dla kart klasy GF jak narazie mam fachman'y v.3.4 i bardzo ładnie się sprawują czy 40-dziestki coś mi dadzą??? reszta sprzętu poniżej. sprawdz a sie przekonasz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...