Skocz do zawartości
Gość

Detonatory 40.72 i mx200 czy warto

Rekomendowane odpowiedzi

Cze all

No włąśnie czy te detki coś mi dadzą dla mojego leciwego mx200 podobno dają 25% przyrost szmocy dla kart klasy GF jak narazie mam fachman'y v.3.4 i bardzo ładnie się sprawują czy 40-dziestki coś mi dadzą???

reszta sprzętu poniżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem przekonany, że wzrost wydajności na pewno będzie zauważalny na każdej karcie graficznej, ale adekwatnie mniejszy w stosunku do starszych generacji kart.

Dodam, że mi w stosunku do 30.82 wersja 40.71 (win9x) dodała ponad 1000 punktów w 3DMarku 2001 (i to na KT133A i SDR). Jak dla mnie warto na pewno!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nooooo ale przecież ty masz GF4 to nic dziwnego że masz 1000 pkt. więcej te detki były bardziej optymalizowane pod gf4 a ja nie wiem właśnie jak bardzo były optymalizowane pod mx'y

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sciągnij ze strony www.nvidia.com 

Nie wiem czemu ludzie nigdy nie szukają sterów na stronie producenta... ja stamdąd zawsze biore...

Wiem patrzylem tam ale ..jakis lipny transfer mialem ...No wiesz myslalem ze ktos zapoda jakis mniej znany link ...Gdzie jest szybko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze all

No włąśnie czy te detki coś mi dadzą dla mojego leciwego mx200 podobno dają 25% przyrost szmocy dla kart klasy GF jak narazie mam fachman'y v.3.4 i bardzo ładnie się sprawują czy 40-dziestki coś mi dadzą???

reszta sprzętu poniżej.

sprawdz a sie przekonasz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...