Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 No wlasnie zastanawiam sie co by bylo lepsze przy moim konfigu. Gainwarda mialem przez pewien czas pozyczonego. Musze przyznac, ze w porownaniu z moim shitem to niebo. Prosze o porade. Cena podobna - Gainward 40 zeta drozszy, ale 3 lata gwarancji! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 No to tak :)........... Jeśli zależy ci na grach i dobrej wydajności to GeForce 3 po podkrceniu bdzie wymiatal jak cholera :twisted: , a jak wicej ogldasz filmy na TV albo DivX i masz dobry monitor to lepszy bdzie Radeon 9000PRO, ale do tych 2 dodalbym jeszcze 3cia :D Radeon 8500 Herculesa na Allegro gosc sprzedaje nowe sztuki za 550zl wic tak cos kolo tego co kosztuje G3 i Radeon 9000PRO, a w tym Radeonia masz dobra wydajnosc + dobra jakosc obrazu + dobra firma wiec na twoim miejscu zastanowilbym sie nad Radeonem 8500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Wydajnościowo Gainward GF3Ti200 jest znacznie lepszy niż Radeona 9000 no i lepiej się kręci. Nie ma problemów ze sterami i działa bezproblemowo. Radeon jest nowszy, ma lepszą jakość obrazu (zapewne) i TVO, ale okupujesz to słabszą wydajnością, problematycznymi sterami itp. Moim zdaniem jak wybierać to GF3Ti... bardzo dobra wydajnośc.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Wydajnościowo Gainward GF3Ti200 jest znacznie lepszy niż Radeona 9000 no i lepiej się kręci. Nie ma problemów ze sterami i działa bezproblemowo. Radeon jest nowszy, ma lepszą jakość obrazu (zapewne) i TVO, ale okupujesz to słabszą wydajnością, problematycznymi sterami itp. Moim zdaniem jak wybierać to GF3Ti... bardzo dobra wydajnośc.... No ale w sumie za t sam kase moze mic Hercules RADEON 8500LE który jest wydajny i ma bardzo dobr jako obrazu yu masz linak do tej karty:http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7493875 Ale jak dlamnie ten Radek jest najlepsza alternatywa pomiedzy tymi dwoma a w sumie pod wzgledem wydajnosci to nie ustepuje G3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Chłopcze jednym słowem Gainward GeForce 3 Ti 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Wydajnościowo Gainward GF3Ti200 jest znacznie lepszy niż Radeona 9000 no i lepiej się kręci. Nie ma problemów ze sterami i działa bezproblemowo. Nio masz rację. Wprawdzie widziałem testy na których 9000 wygrywała z Gf3 200, ale po pierwsze była to wersja Pro, a po drugie nie che mi się w to wierzyć. Osobiście mam Gigabyte 9000Pro i musze przyznać, że jeśli np. będziesz chciał zagrać w GTA3, to musisz ściągnąć specjale stery :( Ja jestem zadowolony, ale ty masz do wyboru albo dobrej firmy GF3, albo cienkiej 9000, więc bierz GF3 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 NO ALE NIE ZAPOMINAJMY O ATI RADEONIE 8500 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Mat_zab <- niektórzy nie lubią qpować przez neta, a już w szczególności przez neta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 A kto powiedział że akyrat musi kupić przez neta nie wieze ze u niego w jakims sklepie nie sprzedaja Radeonów 8500LE za jakies 550-600zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 tez sklanialem sie raczej do GF3. Jakosc obrazu tez zaczepista. No i wydajnosc :lol: . A Mint Radeon 9000PRO ma tylko roczek gwarancji :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 tez sklanialem sie raczej do GF3. Jakosc obrazu tez zaczepista. No i wydajnosc :lol: . A Mint Radeon 9000PRO ma tylko roczek gwarancji :? wiesz ja kupuje GeForce 3 tylko z tego wzgldu ze mam okazje za 240zl + mój stary CLAP, i jest to ELSA GeForce 3 ta pierwsza wersja czyli ma taktowania 200/460 a krci si na 250/550, wiec w tym mam dobra wydajnosc i jakosc obrazu a nie wiem jak jest z jakoscia obrazu u Geinworda :roll: ale majc 550zl bez zastanowienia kupil bym Radka 8500 jak dlamnie ta karta za t kase to "FULL WYPAS" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 po pierwsze nie chce uzywanej karty, bo to juz krotsza gwarancja. A w razie wtopy to nie mam zamiaru kupowac nowej karty, a tego Gainwarda mialem pozyczonego i jakosc obrazu idealna. A ja i tak pracuje tylko w rozdzialce 1024X768, wiec nie potrzebuje mega jakosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 jakosc na Gainwardzie i tak dla mnie jest boska, w porownaniu z moim zabojczym Manli - golym okiem widac duszki przy rozdzialce 1280X1024 i 32 bitowym kolorze. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...