Sabretooth_X Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Witam , mam pytanie do was czy te pamięci KHX3200ULK2/1G są na kościach Samsunga TCCD, wg. rozpiski w topicu Adata Vitesta wynika że są . Jeśli się mylę to proszę o pomoc. Pytanie nr. 2 Teraz mam TwinMos Twister 2x256 w Dualu - pytanie brzmi : czy po zamianie na ww. Hyper X stracę na wydajności czy może jednak zyskam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Tak Kingston HyperX KHX3200ULK2 są na Samsungach TCCD, ale mają standardowe PCB, czyli nie są idealne do o/c (znaczy wśród innych TCCD się nie wyróżniają ale wśród pamięci RAM ogólnie tak) Na pewno będa lepsze od twoich twisterów- pytanie czy ty odczujesz różnicę ? Jaką masz platformę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabretooth_X Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Moja platforma to: Płyta Główna - MSI Delta ILSR Procesor - Barton XP 2600 Karta Graficzna - Hercules 9800 Pro Zasilacz - Chieftec 420 W Pamięci jw. Chłodzenie - wodne na podzespołach MCS-a ( CPU, GPU, NB ) Poradzcie więc jakie dobre pamięci kupić bo za ok. 4 mce chcę przejść na NForce 4 , dokładnie mam zamiar kupić MSI K8N Diamond i całą resztę. Jeśli te info. pomogą wam w podpowiedzi co warto kupić to proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 To napewno coś na TCCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...