MajkelP Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Witam wszystkich ! Proszę o pomoc w wyborze nie wiem który jest lepszy: wydajniejszy, cichszy ? Może ma ktos z was którys z coolerkow i mogłby się podzielić wrażeniami :) Z góry DZIĘKI :) Pytanie jak w temacie:) Zastanawiam sie pomiędzy : Arctic Cooling Freezer 4 a Gigabyte 3D Cooler Ultra Super Silent GH-PCU31-SD Mój boxowany coolerek powiem ze jest calkiem wydajny ale za glosny i musze obroty caly czas trzymac o 50% mniej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 wiara moja w cichość arcticów jest nieskończona. Dziś kupiłem Frezeera 7 bo to do Precota LGA775. Ale zamordował konkurencje osiągami. I do tego ma być cichy. JA potrzebuje połowy jego osiągów wiec go jeszcze pewnie skręce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...