Gość stalin90 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Nie jestem pewien czy to wina monitora, ale problem jest taki. Po prostu ekran się sam rusza(rozszerza się, zwęża i przenosi.) Wprawidzie o małe ilosci ale jest to denerwujące. Nie wiem czy mial ktoś taki problem, ale prosze o pomoc. Monitor Wniton model M557 (badziew), a sprzet jak w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 A czy czasem nie chciałeś wyczyścić obudowy monitora mokrą szmatką? Mogło ci się nakapać do środka. Ja kiedyś miałem taki problem. Monitor poszedł do serwisu, naprawili i od tego czasu (8 lat) chodzi idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zmniejsz rozdzielczość na mniejszą. Kineskop siada. Zbieraj kase na nowy. :)))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Z tym nowym monitorem to na serio ??? Sorry za podwójny temat temat. Prosba do moda niech usunie jeden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...