E&D Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Mam pytanie Mam w komputerze napęd DVD Pioneer DV-116 z wgranym najnowszym Biosem 1.22 RPC-2, mam wiele filmów DVD i do tej pory części z nich ten napęd nie odtwarzał ponieważ nie obsługuje podobno DVD+R jak wynika z Nero InfoTool, kilka dni temu po instalacji różnych programów typu CloneDVD, DVD Decrypter , DVDRemake i innych zaczął o dziwo odtwarzać na Power DVD 6 , te właśnie filmy DVD, których wcześniej nie odtwarzał, obecnie znowu nie widzi DVD w napędzie i nie wiem dlaczego , może ktoś miał podobny przypadek, może to wina biosu ? Czy komuś wogóle ten napęd czyta DVD+ ? Pozdrawiam E&D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Mam ten naped i czyta mi takie plytki... Bios mam chyba ten sam co ty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...