Mario-83 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Elo zna moze ktos namiary na nowego biosa bo na tronie asroka jest v 1.3 a ten mam i mi sempronka nie wykrywa:( czy wogule jest nowy bios albo z innej plyty?? thx za odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Na pewno jest taki bios ktory na plycie wyposazonej w uklad kt266 (133 max fsb) wykrywa procesory pracujace na szynie 166, polecam www.google.pl a pozniej FAQ .... Aha i jak sie cos kupuje to trzeba to robic chyba swiadomie .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario-83 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 plyte mam stara jak swiat sempronka od kuzyna jemu kupilem tego klocka ale bylem ciekaw pozatym w googlach szukalem po szwabsku cos znalazlem ale go nie trawie i nie pomyslalem o tej szynie ech;/ thx za odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...