Kenori Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Kolega ma kombo neca,jak wlacza film na dvd ma piksleze totalna,divx xvid chodza normalnie,tylko z dvd jest problem,dziek chodzi normalnie,sprzet czyta tez zawartosc nosnika,kolega zmienil karte ostatnio z 9550 na 9600 pro,to moze jest przyczyna???? problem jest w tym ze wczesniej nei probowal odtworzyc filmu z dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 tip-spróbować on/off wspomaganie dekodowania dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenori Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 tip-spróbować on/off wspomaganie dekodowania dvd 1215518[/snapback] gdzie to znajde w opcjach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Tez tak mialem :? zrob jak radzi andrewthx u mnie pomoglo :wink: Co do opcji to poszukaj ta funkcja jest raczej latwo dostepna a tak poza tym to nie wiemy jakiego odtwarzacza uzywasz :wink: pozdrawiam EDIT Prawdopodobnie funkcje znajdziesz w zakladce video :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 ja mam nvidie,ale w ustawieniach każdego odtwarzacza powinna być ta opcja,widziałem opcje do tego,w tweekerze radeonator,(czy coś tam.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...